fredag 9. oktober 2020

Prisvinnende fruktvin!

Til tross for koronatider deltok 275 viner fra 82 produsenter på det årlige Danske Vinskue 5. september. Nok en gang høstet våre fruktviner medaljer, vi fikk en sølv, en bronse og en "Særlig Udmærkelse" og er veldig stolte over det! Beste isvin "Isplomme 2018" 

Vi er spesielt stolte over å bli beste vin i klassen isvin under Dansk Vinskue. Vi har vært med i denne konkurransen i 4 år og ligget helt i toppen, men endelig i år lyktes vi. Dette er utdrag fra noen av dommerkommentarene:

"Meget fint billede av plomme og et spænnende touch"
"Meget flot vin med super syrebalance, rig på fedme og sødme. Pæn intensitet i frugt, deilig plommesmag"
"Dejligt balanceret, man kan smage de modne plommer, men der er også god syre som sammenspiller med sødmen"
"Vinens fordel er dens umiddelbare charmerende frugtighed"I klassen øvrige fruktviner fikk Hylleblomst m/stikkelsbær diplom for "Særlig Udmærkelse" og best i sin kategori: "God frisk vin i fornem balance. Meget drikkelig og nem at anvende i Gastronomien".


Våre fruktviner og andre produkter serveres på noen av Norges beste restauranter og barer:

Fagn har Isplomme på sin vinmeny, Credo har våre viner og safter på menyen, Britannia har våre to Hylleblomstviner i sin signaturcocktail og i Speilsalen, Strandebaren har mange av våre produkter. 

Kontrast har Isplomme, Plommemost og ulike råvarer fra oss på menyen, Omakase Sushi har Hylleblomst fruktvin på vinmenyen og bruker flere av våre produkter, Kampen Bistro bruker våre viner og safter, Maaemo bruker vår Isplomme og ulike safter samt lager spennende produkter av plommesteiner fra oss, Frukt og Grønt er en flittig bruker av våre produkter, Stadtholdergarden bruker vår isvin og våre plommer, Vaaghals har vår isplomme på menyen, Curtisen og Støtvig Hotell bruker alle våre viner, Fuglen er ny og får i disse dager Isplomme og Hylleblomst m/stikkelsbær til sine spennende cocktails, HIMKOK har vært vår store kunde helt siden januar 2017. 

Kort oppsummert; vi er svært takknemlige for alle samarbeidspartnere og alle kunder både lokalt og langveisfra som kommer innom vårt gårdsutsalg! Denne jobben er gøy på grunn av dere! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar