Våre Produkter

Plommer
Hageblåbær
Plommegløgg
Plommesyltetøy
Svarthyllsaft
Hylleblomstsaft
Blåbærsaft
Solbærsaft
Ripssaft
Kirsebærsaft
Rosenrot


Av plommer, som er den sunneste frukten vi dyrker i Norge, har vi mange sorter. De viktigste er: Opal, Mallard, Victoria, Jubileum, Avalon, Excalibur og Reeves.

Ideen til Plommegløgg oppstod en kald novemberdag i 2004. Tanken var å produsere noe helt annet fra plommer. Dette gikk feil, men ”tabben” ble starten på den meget spesielle og eksklusive Plommegløggen. Plommegløgg elskes av folk i alle aldre og er et godt alternativ til den tradisjonelle gløggen. Hovedsesongen er i oktober til januar, men egner seg like godt hele året.

Plommesyltetøyet vårt lages av spisemodne plommer, vi har både søte og mer syrlige varianter. Passer perfekt sammen med ost, is, eller på brødskiven. Vi har smaksgaranti. Med andre ord, vi garanterer en herlig smaksopplevelse!

Svarthyllsaft er en forsikring for god helse gjennom en lang vinter. Fra gammelt av er svarthyll naturens egen medisinplante. Saften vår lages av solmodne bær på gammel tradisjonell måte og brukes mot forkjølelse og luftveisinfeksjoner. I tillegg er den styrkende for hjertet og svært rik på antioksidanter.

Svarthyll og blåbær er av de mest helsebringende produkter en kan nyte. Svært høyt innhold av vitaminer og antioksidanter.