fredag 27. september 2019

To medaljer i Dansk Vinskue

For andre år på rad deltok vi i Dansk Vinskue 7. september. Dette er en konkurranse som holdes i Danmark, som, sammenlignet med Norge, har lange tradisjoner for fruktvin. I år deltok 314 viner som eksperter og vinkjennere smaker og lukter på, og vurderer utseende, syrenivå, lukt, balanse, ettersmak og samlet kvalitet. 2 av våre 3 fruktviner fikk medalje i år og det er vi såklart utrolig stolte over!  

Den populære Isplomme fikk bronsemedalje og høy poengsum. Vi sier oss enige i juryens kommentar: "Deilig smak av plommer. Flot vin - kom bare med ostebordet :)"


Hylleblomst med stikkelsbær ble best i sin kategori og fikk bronsemedalje. Vi likte spesielt juryens kommentar om at "dette er en vild fræk drik"!


Begge disse vinene er også favoritter blant kjente bartendere og restauranter i Norge; Himkok, Kontrast, Credo og Fagn for å nevne noen. Isplomme er tilogmed shippet "over dammen" til London og den nyåpnede baren Tayer+ Elementary som drives av vår gode venn og verdenskjente bartendere Monica Berg og Alex Kratena! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar