tirsdag 6. juni 2017

Edle dråper

Stikkelsbærsaft, Kongens favoritt :)
Fruktvinene fra Skott Gård nordre har blitt møtt med stor respons. Anerkjente restauranter og bartendere har lagt sin elsk på våre kvalitetsprodukter, noe vi synes er kjempegøy!

Gleden og spenningen var stor da vi mottok en mail fra Hovmesteren ved Det Kongelige Slott. Hovmesteren hadde vært innom Bondens Marked i Oslo og smakt på stikkelsbærsaften vår og ønsket å bruke denne ved ulike anledninger på Slottet. Vi velger å tro at Kongen og Dronningen fikk gleden av å nyte denne herlige drikken til 80 års feiringen.

Vi er også utrolig stolte over å ha fast leveranse av vår Isplomme fruktvin til anerkjente Engebret Café i Oslo. Engebret Café er Norges eldste restaurant, fra 1857. Bjørnson, Munch og Grieg hadde i sin tid faste bord her.

Sanden Hotell i Hokksund har ønske om å bruke lokale produkter og har et nært samarbeid med organisasjonen Ekte Eiker hvor vi også er medlemmer. Vi leverer fruktviner og andre produkter til Sanden Hotell.


Også på den internasjonale arenaen får fruktvinene våre prøvd seg. 2. pinsedag var Skott Gård nordre representert i Paris på P(our) Symposium, hvor noen av verdens aller beste bartendere er samlet. Vi ble invitert av våre gode venn og anerkjente bartender, Monica Berg fra Himkok, og fikk dele historien vår om Isplomme fruktvin. Responsen var overveldende!

Vi gleder oss til hva fremtiden vil bringe, og håper dere følger med oss videre! Minner om at både Isplomme og Hylleblomstvin kan kjøpes fra gårdsutsalg på Skott Gård nordre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar